JUNIOR OP ZOEK NAAR DE LIEFDE

JUNIOR OP ZOEK NAAR DE LIEFDE JUNIOR OP ZOEK NAAR DE LIEFDE

JUNIOR OP ZOEK NAAR DE LIEFDE

Junior Planckaert droomt ervan een leven op te bouwen met de perfecte match aan zijn zijde. Hij gaat op zoek naar de liefde, maar ook naar een betere versie van zichzelf.

Junior Planckaert groeide op in een van Vlaanderens bekendste gezinnen en staat op een punt in zijn leven dat voor vele leeftijdsgenoten herkenbaar is: hij is een sportieve kerel van negenentwintig jaar die nog thuis woont, maar ervan droomt zijn eigen leven op te bouwen. En dat liefst met iemand aan zijn zijde. In het nieuwe Junior op zoek naar de liefde volgen we zijn zoektocht naar de liefde en naar zichzelf.

Junior wordt daarbij bijgestaan door psychologe Sarah Van Pelt, die samen met hem op zoek gaat naar de juiste match - maar ook naar de (nog) betere versie van Junior in een relatie. Zij zal Junior helpen zijn gevoelens te benoemen en uitleggen hoe hij best bepaalde situaties aanpakt. Al is ook de rest van de familie nooit ver af met goede raad. Stephanie en Juniors goede vriend Bram volgen samen met Sarah het hele traject. Zij kennen Junior erg goed en staan hem bij met goede raad. Junior op zoek naar de liefde is een verhaal over volwassen worden en over hoe je anderen pas écht graag kan zien als je ook jezelf graag ziet.