Chateau Planckaert

Chateau Planckaert Chateau Planckaert

Chateau Planckaert

Realityserie

Château Planckaert volgt de familie Planckaert tijdens hun meest ingewikkelde uitdaging om van een uitgebrand kasteel in Frankrijk een mooi verblijf te maken. Deze hartverwarmende reeks vertelt een verhaal over dromen en hoop, van vallen en opstaan, lef en respect en de onverbrekelijke band binnen een familie.

Iedereen kent de familie Planckaert wel: voormalig wielrenner Eddy Planckaert (61) en zijn vrouw Christa (62); hun kinderen, schoonkinderen en kleinkinderen Francesco (38) en Magali (34) met Devon (14), Noa (12) en Yukka (9); Stephanie (31) en Christopher (34) met Iluna (15), Mageno (12) en Elara (5); en Junior (28). Dan is er ook nog de 93-jarige Clara, Christa’s moeder. Net als elke familie hebben ze voor- en tegenspoed gekend: de roem bij de top van Eddy’s wielercarrière, maar ook de zware val nadien. Toch zijn ze weer recht gekrabbeld dankzij elkaars steun. En ook nu nog is hun band niet te verbreken. De hele familie helpt mee om hun Franse droom te verwezenlijken.

‘Château Planckaert’ is vanaf 24 oktober 2021 elke zondag om 20 uur te zien met een nieuw seizoen op Eén en via VRT NU. ‘De Planckies’ kan je vanaf 27 oktober bekijken en dat elke woensdag om 18 uur op Ketnet, VRT NU, Ketnet.be en in de Ketnet-app.

Vincent TV verzorgt tevens het management voor de familie Planckaert. Mocht u vragen hebben over mogelijke samenwerkingen met de familie of overige vragen, dan kunt u zich schriftelijk tot ons richten via: planckaert@vincenttv.be.