Deze Vlaamse vrouwen zwaaien de plak in Monaco Deze Vlaamse vrouwen zwaaien de plak in Monaco

Deze Vlaamse vrouwen zwaaien de plak in Monaco

Voor velen is een leven in de meest exclusieve staat ter wereld een onbereikbare droom. Voor Atoessa, Winny, Sylvie en Anne-Françoise is het een realiteit. Monacovrouwen volgt vier excentrieke vrouwen die de Lage Landen inruilden voor een luxeleven in Monaco, compleet met decadente uitspattingen, grote dromen, kleine onzekerheden en héél veel geld. Anne-Françoise, Atoessa, Sylvie en Winny zijn stuk voor stuk mooie, rijke vrouwen living the good life, maar ze hebben ook hun eigen, straffe verhaal!

Vier extravagante vrouwen ruilden het bescheiden Vlaanderen voor een luxeleven in het mondaine Monaco. Glitter en glamour zijn nu voor hen dagelijkse kost  en euro’s een faits divers. We werpen een ongezien blik in het exclusieve leven van Vlaamse Monacovrouwen…

Atoessa Ghavami (38)

De elegante zakenvrouw Atoessa is afkomstig uit Izegem en heeft Iraanse roots. Samen met haar man Max zorgt ze voor de exclusieve catering op de private jets van de groten der aarde zoals filmsterren en presidenten. Ze zijn uitgegroeid tot dé referentie in de culinaire wereld van de private jets. Atoessa en Max leven het leven van de rich & famous en kregen ondertussen een eerste dochtertje: Lily Rose. De zorg voor Lily Rose is moeilijk te combineren met haar werk, maar gelukkig kan ze rekenen op een arsenaal aan personeel.

Atoessa is een sterke en elegante zakenvrouw, maar houdt ook erg van feesten met een glaasje champagne!

Sylvie Ernalsteen (47) DJ GRACE

Sylvie is afkomstig uit Antwerpen en werkte jarenlang als immo-makelaar. Tijdens een trip naar Miami ontmoette ze Oprah Winfrey en die ontmoeting was voor haar een eyeopener: ze besloot haar droom na te jagen en dj te worden. Aan de Côte d’Azur is Sylvie nu beter bekend als dj Grace. Ze is de resident dj van de uiterst exclusieve jachtclub in Monaco én het Hotel de Paris in Saint-Tropez. Maar haar leven was niet altijd een feest: ze raakte zwaar verbrand bij een gasontploffing en moest vele plastische reconstructies ondergaan. Getekend door het lot met talrijke littekens, maar boordevol energie, werkt ze aan haar muziekcarrière en zorgt ze liefdevol voor haar zoontje Alexander.

Winny Wathelet-suffys (47)

Winny is 47 jaar en geniet met volle teugen van haar exclusieve leven. Ze was een hardwerkende kapster, maar vond de liefde van haar leven en het geluk in het mondaine Monaco. Haar man Vincent is televisieproducent en manager van wielertalent Philippe Gilbert. Hij is vaak afwezig door zijn werk en op die momenten ontvlucht Winny de eenzaamheid door zich te amuseren met vrienden en vriendinnen of te gaan shoppen. Ze koestert de droom om zelf te ondernemen en wil van haar uitvinding: ‘de Winnynaise’ een daverend succes maken.

Winny is iemand met de eeuwige glimlach en heeft de stijl van een prinses. Ze is dan ook een graag geziene dame in Monaco, surtout dans les boutiques…

Anne-Francoise Thys (51)

Het picture perfect leven van Anne-Françoise – oorspronkelijk afkomstig uit Antwerpen – nam een drastische wending toen ze haar man verloor bij een ongeval. Ze nam zijn bedrijf volledig over en slaagde erin de opvoeding van haar drie zonen te combineren met het verder uitbouwen van de zaak. Ondertussen wordt ze in de businesswereld op handen gedragen. Anderzijds is ze een vrijgevochten avonturier. Ze heeft het allemaal al gezien en gehad en niks staat haar nog in de weg om haar ultieme droom op een exotische bestemming te realiseren. Met haar knalgele Porsche Carrera en rijkgevulde garderobe is ze een icoon in Monte Carlo.