‘Château Planckaert’ én ‘De Planckies’ vanaf eind deze maand op televisie ‘Château Planckaert’ én ‘De Planckies’ vanaf eind deze maand op televisie

‘Château Planckaert’ én ‘De Planckies’ vanaf eind deze maand op televisie

Fans van de familie Planckaert are in for a treat. Vanaf eind deze maand zijn Eddy Planckaert en co terug van weggeweest. En ook Iluna en de overige kleinkinderen maken hun opwachting op het kleine scherm. Zij nemen de kijkers mee in hun unieke leefwereld in de nieuwe reeks ‘De Planckies’.

Vanaf eind oktober is de warmste familie van Vlaanderen niet meer van het kleine scherm te krijgen. Zo kunnen de kijkers vanaf zondagavond 24 oktober opnieuw genieten van de pakkende avonturen van de familie Planckaert in het nieuwe seizoen van ‘Château Planckaert’. De kleinkinderen van de familie veroveren op hun beurt jongerenzender Ketnet. Iluna, Devon, Mageno, Noa, Yukka en Elara nemen de kijkers namelijk mee naar hun Frans kasteel in het nieuwe ‘De Planckies’.

Grote uitdagingen

In het nieuwe seizoen van ‘Château Planckaert’ staat de familie voor een aantal grote uitdagingen. De renovatiewerken aan het kasteel hebben flinke vertraging opgelopen. De zware revalidatie van Junior na zijn motorongeval en de constante zorg voor mémé Clara brengen de verhuis van de familie naar Frankrijk in het gedrang. Maar voor Francesco, Stephanie en hun gezinnen is het een uitgemaakte zaak. Zij zetten een ware volksverhuizing op poten en brengen alles in gereedheid om hun kinderen van het Franse onderwijs te laten genieten. Dat plan loopt echter niet van een leien dakje...

In ‘De Planckies’ leren we Iluna, Devon, Mageno, Noa, Yukka en Elara beter kennen. Zij beleven in de nieuwe Ketnet-reeks tal van avonturen op het domein en duiken samen de natuur in. Weg van de bewoonde wereld laten ze hun fantasie de loop, maar staan ze ook met beide voeten op de grond en helpen hun (groot)ouders met de verbouwingen. In iedere aflevering beleeft de inspirerende bende een nieuw avontuur. Deze reeks vertelt het verhaal van Vlaanderens favoriete familie door de ogen van de kinderen en werpt een unieke, frisse blik op de nieuwe wending in hun leven. Een clubhuis bouwen, een poolparty organiseren, een muziekoptreden geven en het spotten van wilde dieren op hun domein: ‘De Planckies’ verleggen elke keer opnieuw hun grenzen en verbluffen jong en oud met hun enthousiasme en inventiviteit.  

‘Château Planckaert’ is vanaf 24 oktober elke zondag om 20 uur te zien op Eén en via VRT NU. ‘De Planckies’ kan je vanaf 27 oktober bekijken en dat elke woensdag om 18 uur op Ketnet, VRT NU, Ketnet.be en in de Ketnet-app.

Lees het artikel hier terug op de website van HLN.